كارشناس صنايع غذايي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي يزد گفت: احتمال ابتلا به سرطان های ناحیه گلو در افرادی که چای داغ می نوشند دو برابر افرادی است که چای را ولرم مصرف می کنند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، علي اكبر كمالي اردكاني با اشاره به اينكه نوشیدن چای بسیار داغ ابتلا به انواع سرطان های ناحیه حلق و حنجره را افزایش می دهد خاطرنشان كرد: احتمال ابتلا به سرطان های ناحیه گلو در افرادی که چای داغ با درجه حرارت بین 65 تا 69 درجه سانتی گراد مصرف می کنند در مقایسه با افرادی که چای را ولرم و یا به اصطلاح نیمه گرم با درجه حرارت 65 درجه سانتی گراد به پایین می نوشند تا دو برابر افزایش می یابد.
كمالي متذكر شد: همچنین نوشیدن چای داغ با درجه حرارت دست کم 70 درجه سانتی گراد در مقایسه با نوشیدن چای نیم گرم، خطر ابتلا به سرطان های گلو را تا هشت برابر افزایش می دهد.
كارشناس صنايع غذايي معاونت غذا و داروي دانشگاه علوم پزشكي يزد همچنين عنوان كرد: نوشیدن چای داغ علاوه بر آن که به مری و نای به شدت آسیب می رساند سبب می شود هنگام صرف چای میزان استفاده از مواد قندی زیاد شود که این مسئله موجب به مخاطره افتادن بهداشت دهان و دندان شده و نهایتاً پوسیدگی دندان ها را به دنبال خواهد داشت بنابراين توصیه می شود افرادی که به شدت عادت به نوشیدن چای دارند قبل از نوشیدن چای داغ که تازه در فنجان ریخته شده دست کم چهار دقیقه صبر کنند.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
سهشنبه 12,نوامبر,2024